Πολιτική

Θεοδωρικάκος: «Ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς και τους στρατιώτες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος καλεί με ανάρτησή του στα social media τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους στρατιώτες και τους ακρίτες πολίτες της Θράκης.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε υιοθετήσει τον Αύγουστο του 2022 προπαγανδιστικά fake news σχετικά με νησίδα στον Έβρο και το θάνατο ενός μικρού παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε σε ποστ που έκανε στο Facebook ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Από την άλλη ο υπουργός είπε ότι γνωρίζει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA δεν θα απολογηθεί ποτέ στην Κυβέρνηση

Αναλυτικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Χθες στην Αλεξανδρούπολη ενημέρωσα αναλυτικά τους πρέσβεις των ευρωπαϊκών κρατών για την πραγματική κατάσταση στον Έβρο, για τα προπαγανδιστικά fake news του Αυγούστου καθώς και για τον «θάνατο» ενός μικρού κοριτσιού που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε ποτέ.

Tώρα που όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για τη στημένη επιχείρηση υπονόμευσης της πατρίδας μας, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ζητήσει συγνώμη. Γνωρίζω ότι δεν θα απολογηθεί ποτέ στην κυβέρνηση. Αλλά είναι θέμα τιμής να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες αστυνομικούς, τους Έλληνες στρατιώτες και από τους ακρίτες μας στη Θράκη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ