Πολιτική

Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τη Σπυράκη: Γνώριζε για τον έλεγχο, αλλά δεν ενημέρωσε

Η έρευνα για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη διεξάγεται εδώ και έναν χρόνο - Η ίδια εμφανίζεται έτοιμη να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή, ακόμη και να καταβάλει το ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έντονη δυσαρέσκεια για την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη εκφράζεται από το Μέγαρο Μαξίμου, διότι η ευρωβουλευτής φέρεται να είχε γνώση για τον έλεγχο που θα διεξαγόταν στο γραφείο της και παρόλα αυτά, δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση «τρέχει» εδώ και έναν χρόνο, από την πρώτη θητεία της κυρίας Σπυράκη, όταν έγινε η καταγγελία. Εικάζεται ότι η ευρωβουλευτής γνώριζε και παρόλα αυτά, όταν συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 24 Νοεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στην Α' Θεσσαλονίκης, δεν ενημέρωσε για το θέμα τον πρωθυπουργό.

Επόμενο ήταν, όταν «έσκασε» η υπόθεση, να προκληθεί μεγάλη έκπληξη στο Μαξίμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση να αφαιρεθεί το όνομά της από τη λίστα των υποψηφίων στην Α' Θεσσαλονίκης, ελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, παρ' ότι ανακοινώθηκε την Παρασκευή το πρωί.

Η ίδια εμφανίζεται έτοιμη να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καμία εμπλοκή, ακόμη και να καταβάλει το ποσό, για το οποίο διεξάγεται η έρευνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...