Πολιτική

Εύα Καϊλή: Κατέθεσε αίτημα για "βραχιολάκι" – Γιατί το αρνήθηκαν οι Βέλγοι

ΗΕύα Καϊλή που είναι προσωρινά κρατούμενη για υπόθεση διαφθοράς με το Κατάρ, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αίτημα για «βραχιολάκι» προς τις βελγικές αρχές, ώστε να αφεθεί ελεύθερη.

Η παραπάνω πληροφορία μεταδόθηκε από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, οι βεγλικές αρχές απέρριψαν το αίτημα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γιατί έκριναν ότι συντρέχουν σοβαρές κατηγορίες.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η κα.Καϊλή δήλωσε ότι είναι απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα», ενώ φέρεται να είπε πως γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ και του είχε επιστήσει την προσοχή.

Ταυτόχρονα, φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε για το τι ακριβώς έκανε ο ίδιος και ότι δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Επιπλέον, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, φέρεται να κατέθεσε πως το είχε πάρει με δάνειο και ότι έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους. Παρόλα αυτά, τα λεγόμενα της δεν κρίθηκαν πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.

Σημειώνεται, ότι η Εύα Καϊλή έχει προσλάβει ως συνήγορό της τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες, με βάση την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας