Πολιτική

Ο Ν. Δένδιας θα συμμετέχει στη σημερινή εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα «Ημέρα Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής» θα απευθύνει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, με συμμετοχή των πρέσβεων των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει επίσης, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χαιρετισμό με βιντεοσκοπημένο μήνυμα θα απευθύνει και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με τους εταίρους μας στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο