Πολιτική

Τζιτζικώστας: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο περιφερειάρχης έπειτα από ατύχημα

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με επιτυχία το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και σύμφωνα με πληροφορίες όλα πήγαν καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα που είχε επιστρέφοντας στο σπίτι του από το γραφείο του στην Περιφέρεια, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ισχίο και να κριθεί επιβεβλημένο να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να μπει στο χειρουργείο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...