Πολιτική

Αύριο στη Βουλή οι υποψήφιοι για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Τους υποψηφίους για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου θα ακροαστούν τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την Τρίτη 28 Ιουνίου προκειμένου να εκφράσουν γνώμη προς το υπουργικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι υποψήφιοι για την θέση που αναμένεται να κενωθεί στις 20 Ιουνίου είναι οι Αντιπρόεδροι του ανώτατου δικαστηρίου: Νικόλαος Πιπιλίγκας, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, Χρήστος Τζανερρίκος, Γεώργιος Χριστοδούλου και Μαρίας Βασδέκη, οι Αρεοπαγίτες: Βασιλική Ηλιοπούλου, Ελένη Φραγκάκη, Ανθή Γκάμαρη, Ζαμπέτα Στράτα, Πηνελόπη Παρτσαλίδου- Κομνηνού, Μαρία Κουβίδου, Όλγα Σχετάκη- Μπονάτου, Γεώργιος Κόκκορης, Βασίλειος Μαχαίρας και Μαρία Μουλιανιτάκη, οι Αντεισαγγελείς: Δημήτριος Παπαγεωργίου, Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή, Αριστέα Θεοδόση, Ιωάννης Αγγελής, Ιωάννης Προβατάρης, Όλγα Σμυρλή, Ισίδωρος Ντογιάκος, Δημήτριος Ασπρογέρακας, Βασίλειος Παππαδάς, Λάμπρος Σοφουλάκης, Γεωργία Αδειλίνη και Μαριάννα Ψαρουδάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...