Πολιτική

Ντόρα: Τον Ερντογάν δεν τον παίρνει για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, αλλά δεν είμαι σίγουρη

Το μεγάλο πρόβλημα του Ερντογάν είναι οι Αμερικάνοι και οι βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, σχολίασε πριν από λίγο σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ η κα Ντόρα Μπακογιάννη. "Υπάρχει η πεποίθηση πως θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους" επισήμανε και ανέφερε πως οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις του πάνε από το κακό στο χειρότερο. 

Τόνισε πως στην σύνοδο του ΝΑΤΟ θα πιεστεί η Τουρκία, μοιράστηκε πληροφόρησή της πως η τελευταία συνάντηση των Νατοϊκών με τον Καλίν δεν πήγε καλά και διαβεβαίωσε πως ό,τι και να κάνει η Τουρκία στην Σύνοδο η Ελλάδα είναι πολύ καλά θωρακισμένη.

"Δεν τον παίρνει να κάνει θερμό επεισόδιο στο ΑΙγαίο. Αλλά δεν είμαι σίγουρη" απάντησε σε σχετική ερώτηση με αφορμή και τα χθεσινά μαντάτα από την Ψέριμο. 

Για την δε αντιπολίτευση της Τουρκίας είπε : "Οι 6 της αντιπολίτευσης δεν θέλουν έναν να βάλουν μπροστά κάποιον ισχυρό για να μην γίνει νέος Ερντογάν , άρα θα βάλουν μπροστά εκείνον που έχει τα χαμηλότερα ποσοστά για να χάσει" 

Εξήρε την ελληνική αντιπροσωπεία στο Στρασβούργο με Έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων. "Δίνουν από το πρωί μέχρι τη νύχτα την μάχη και δεν θα το μάθει κανείς στις εκλογικές τους περιφέρειες" είπε με έμφαση.  

Τέλος όσον αφορά τα εσωτερικά πολιτικά θέματα διεμήνυσε μεταξύ άλλων πως η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τα υπάρχοντα κόμματα της Δεξιάς. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ