Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Λάβαρα έκαναν οι Τούρκοι τις δηλώσεις Γρηγοριάδη: Θυμήθηκε τη Μεγάλη Επίθεση όταν οι Έλληνες εισβολείς ξεχύθηκαν

Μετά την υπόθεση του βουλευτή Μπουρνούς και μετά την απάντηση Τσίπρα στον Ερντογάν η «κάτι σαν Αριστερά» απασχολεί εκ νέου τα εθνικά θέματα της χώρας στρώνοντας αυτήν την φορά χαλί στους γείτονες.

Τουρκικό ΜΜΕ προβάλει τεχνηέντως δηλώσεις βουλευτή του ΜέΡΑ25 ενώ συνεχίζονταν οι προκλήσεις της τουρκικής κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λέει λοιπόν το trhaber.com: 

Καθώς η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας αυξανόταν σταδιακά, μια συνετή φωνή ήρθε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από τη βουλή. Ο Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος MeRA25 στη Βουλή των Ελλήνων, προειδοποίησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.  Ο Γρηγοριάδης, 57 ετών, πρώην ηθοποιός, θυμήθηκε τη Μεγάλη Επίθεση όταν οι Έλληνες εισβολείς ξεχύθηκαν στη θάλασσα, θυμίζοντας ότι οι πρόγονοί του χρησιμοποιήθηκαν βάναυσα από τις μεγάλες δυνάμεις πριν από 100 χρόνια.

Ο Γρηγοριάδης είπε «Τώρα μας ξαναχρησιμοποιούν» και συμπεριέλαβε τις ακόλουθες δηλώσεις στον λογαριασμό του στα social media:

"Φέτος είναι η 100ή επέτειος της "Μικρασιατικής Καταστροφής". Ως έθνος, πρέπει να διδαχθούμε από την ιστορία. Οι Μεγάλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν τα μικρά κράτη για δικό τους όφελος, αγνοώντας τον πόνο που μπορεί να προκαλέσουν. Όπως το 1922, οι Μεγάλες Δυνάμεις, χρησιμοποίησαν ωμά την Ελλάδα για να καταλάβουν τις πλούσιες σε πετρέλαιο περιοχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τώρα μας χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος".

"Αμερικανοί στρατιώτες εγκαθίστανται στην Κρήτη, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα και άλλες περιοχές. Για να το πω ωμά, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μεγάλη αμερικανική βάση. Τρομάζουν τους πολίτες λέγοντας ότι η Ελλάδα θα βοηθήσει τη χώρα μας ως λεγόμενο " προστάτη» για να γίνει αποδεκτό το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε αμερικανική βάση».

https://www.youtube.com/watch?v=04vcw5onOG4

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...