Πολιτική

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τον βουλευτή Λέσβου Γιάννη Μπουρνούς - Δέχεται απειλές για τη ζωή του

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση για τις απειλές που δέχεται ο βουλευτής κάνοντας λόγο για στοχοποίηση ενώ προσθέτει πως «τα ακροδεξιά τρολ του Μαξίμου εκτός από τον ίδιο απειλούν και την οικογένειά του και δημοσιεύουν ακόμα και τη διεύθυνσή του» 

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος. Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση για τις απειλές που δέχεται ο βουλευτής κάνοντας λόγο για στοχοποίηση ενώ προσθέτει πως «τα ακροδεξιά τρολ του Μαξίμου εκτός από τον ίδιο απειλούν και την οικογένειά του και δημοσιεύουν ακόμα και τη διεύθυνσή του». 

«Την ημέρα που ο υπουργός Άμυνας αρνήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά κρίσιμα ερωτήματα για την εν κρυπτώ αποστολή όπλων στην Ουκρανία, τον κίνδυνο αποδυνάμωσης της εθνικής άμυνας και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και επιτέθηκε με αδιανόητο τρόπο στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, τα ακροδεξιά τρολ του Μεγάρου Μαξίμου στοχοποιούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού, με απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και δημοσιεύουν ακόμα και τη διεύθυνσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος. 

Στη συνέχεια διατυπώνωντας  ένα «σαφές ερώτημα» προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ρωτάει εάν «επικροτεί ή αποδοκιμάζει τη στοχοποίηση και τις χυδαιότητες περί προδοσίας εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», προειδοποιώντας τον πως «για οτιδήποτε συμβεί θα έχει την απόλυτη ευθύνη».

Γαϊτάνης για Μπουρνού: Αδιανόητο να αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα που αφορούν την Εθνική Άμυνα της χώρας

Στη δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μπουρνούς.

Ο Τάσος Γαϊτάνης είπε χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς να αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα, που αφορούν την εθνική άμυνα της χώρας», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «μπροστά σε αυτή την ανεύθυνη στάση», να μην μείνει σιωπηλός, τονίζοντας πως «πρέπει να αποδοκιμάσει δημοσίως τον βουλευτή του».«Σε τόσο κρίσιμα θέματα, είναι καθήκον όλων να δείξουν τη μέγιστη υπευθυνότητα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την ενημέρωση αναφορικά με την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μίλησαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πέντε λεπτά μετά ήρθε ο συνάδελφος από τη Λέσβο (σ.σ. εννοούσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού), ο οποίος προφανώς είχε μιλήσει με κάποιον από εκεί (σ.σ. τη Λέσβο) και έκανε ερωτήσεις για τη διάταξη των οπλικών συστημάτων στο νησί. Πέντε λεπτά μετά από τις ομιλίες των αρχηγών. Αν είναι δυνατόν!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ