Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάσχα στα Χανιά – Απόψε στη Μητρόπολη Αθηνών για την Ακολουθία των Παθών

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει το βράδυ την Ακολουθία των Παθών (Σταύρωση, 12 Ευαγγέλια) στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (22.04.2022) θα αναχωρήσει για τα Χανιά, όπου θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει αργά το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Χαλέπα όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Το Μεγάλο Σάββατο (23.04.2022) θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου σε κλειστό κύκλο και τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2022) θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Πάσχα που θα γιορτάσει ως Πρωθυπουργός στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η διάταξη μάχης των Τούρκων στα μικρασιατικά παράλια για πολεμική αναμέτρηση στο Αιγαίο εφόσον οι συνομιλίες Ερντογάν-Μητσοτάκη αποβούν άκαρπες

Οι Τούρκοι έχουν προβεί σε υπερσυγκέντρωση Ειδικών δυνάμεων-Πεζοναυτών-ελικοπτέρων-drones στα μικρασιατικά παράλια.