Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Η απρεπής αναφορά στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά – Μάντζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να επανορθώσει

Έξαλλοι έγιναν στη Χαριλάου Τρικούπη για το γεγονός ότι σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο 3ο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης με προσβλητικό τρόπο για τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά σχολιάζοντας την απουσία της από τη βουλή όταν ψηφιζόταν το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό αμέσως μετά το θάνατό της, η τότε απουσία της οφειλόταν σε λόγους υγείας.

Η σύνεδρος αναφερόμενη στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας μίλησε για «δήθεν αριστερούς που δεν ψήφισαν για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» και  για «Φασίστες του ΚΙΝΑΛ» φωτογραφίζοντας την Φώφη Γεννηματά. Προφανώς δεν είχε ενημερωθεί ότι η Φώφη Γεννηματά δεν είχε παρευρεθεί στην συγκεκριμένη ψηφοφορία στην Βουλή καθώς είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο και δυστυχώς έφυγε από την ζωή

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, με ανάρτηση του απάντησε ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το ΚΙΝΑΛ, ψήφισε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να επανορθώσει.

  1. «Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις.
  2. Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ δεν ήταν εκεί. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας… ξεχωριστό νόημα στις λέξεις «Προοδευτική Συμμαχία».
  3. Γεγονός 3: Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες
  4. Γεγονός 4: Η συμμαχία πιο πολύ τοξική φαίνεται παρά προοδευτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει έστω και τώρα να επανορθώσει» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

Για την απρέπεια στο πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά έκανε ανάρτηση και ο σύζυγός της 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσία: Φέρτε τον Ζελένσκι στο τραπέζι αλλιώς θα ταπεινωθείτε όπως στο Αφγανιστάν-Ποιος ανατινάζει τις γέφυρες; Νέες "εκκαθαρίσεις" εθνικιστών και HIMARS (Βίντεο)

Η Ρωσία απειλεί να «επεκτείνει τους γεωγραφικούς στόχους» του πολέμου λόγω της προμήθειας δυτικών όπλων στην...