Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Μπογδάνος: Έθεσε την Ευρώπη ενώπιον των ευθυνών της για την Τουρκία

Όσα σκέφτεται κάθε Έλληνας -αλλά δεν έχει ποτέ δηλώσει πολιτικός σε διεθνές επίπεδο- είπε ο Κ. Μπογδάνος στις Βρυξέλλες, διασύροντας την Τουρκία.

Μιλώντας στο συνέδριο National Conservatism του Edmund Burke foundation, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας εξέθεσε τη διαχρονική στάση της Τουρκίας ως κράτους ταραξία και έθεσε την Ευρώπη ενώπιον των ευθυνών της.

«Στο εξωτερικό φοράμε τη φανέλα της Εθνικής και λέμε αυτά που θα ήθελε να πει κάθε Έλληνας.

Δυνατά και καθαρά: Η Τουρκία είναι κράτος ταραξίας με ποινικό μητρώο. Αν η Ευρώπη λειτουργεί πράγματι βάσει αρχών, δεν μπορεί να την ανέχεται.» – έγραψε στο twitter.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της ομιλίας:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...