Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης- Novartis: Το έμβασμα αφορούσε την Ευγενία Μανωλίδου

Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του Αδωνι Γεωργιάδη και επιτίθεται σε γνωστούς «δημοσιογράφους», που πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Τα εμβάσματα, ύψους 18.800 ευρώ που αφορούν το έτος 2017 και καταγράφονται στο πόρισμα για την αρχειοθέτηση της εμπλοκής του υπουργού Ανάπτυξης στην υπόθεση Novartis, αφορούν αμοιβή της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου.

Η «είδηση» περί χρηματικών συναλλαγών Γεωργιάδη-ΣΚΑΪ, αναπαρήχθη από το Documento ενώ η «Αυγή» έκανε το θέμα πρωτοσέλιδο. Η διάψευση ήρθε, τόσο από τον υπουργό Ανάπτυξης, όσο και από τον τηλεοπτικό σταθμό, απόψε.

«Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος "Junior Music Stars", το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ», σημειώνει ο ΣΚΑΪ.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός τονίζει ότι «ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί "δημοσιογράφοι" που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα», και καταλήγει: «Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα "δημοσιογραφικής αλητείας"».

Ο τηλεοπτικός σταθμός επιβεβαιώνει όσα είπε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος, μιλώντας για τους λογαριασμούς του, εξήγησε πως τα πάντα είναι ελεγμένα ήδη από τις δηλώσεις των «πόθεν έσχες» του.

«Πρώτο θέμα στην Αυγή ότι βρήκαμε λεφτά στους λογαριασμούς Γεωργιάδη από τον ΣΚΑΙ! Δεν ξέρετε ότι η σύζυγός μου δούλευε εκεί; Δεν ξέρετε ότι δούλευε εκεί και παρουσίαζε εκπομπή; Τσάμπα δούλευε; Και αυτό είναι πρώτο θέμα στην Αυγή! Είχε και ηθική αξία! Δεν ήταν ποτέ ντοκουμέντο! Αντιλαμβάνομαι ότι είχε μια ηθική αξία στην κοινωνία! Είναι ηθικό αυτό που κάνετε σήμερα; Τι άλλο θέλετε από μένα για να μην το ξαναπείτε ποτέ;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος "Junior Music Stars", το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί "δημοσιογράφοι" που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα "δημοσιογραφικής αλητείας"».

Αδωνις: Άλλη μια σελίδα ντροπής για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ το εξής: «Το ότι η ⁦@AvgiOnline⁩ ανέβασε σήμερα αυτή την είδηση, του ότι δήθεν δηλ εγώ πήρα χρήματα από την τηλεόραση του ⁦@skaigr⁩ είναι άλλη μία σελίδα ντροπής για τον ⁦@syriza_gr⁩ το πήραν από το ⁦@documentonews⁩ και το ανέβασαν…»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Δικαιολογίες για πυρηνικά όπλα αναζητά η Άγκυρα-Ραβίνος του Ισραηλινού Στρατού: “Η Τουρκία είναι η γη της επαγγελίας και θα την διεκδικήσουμε” (Βίντεο)

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή