Πολιτική

Πυρά Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως ο άτυπος αρχηγός των αντιεμβολιαστών είναι ο Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης πήρε τον λόγο και επέμεινε στα όσα υποστηρίζει όλα αυτό το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων λέγοντας πως οι εξελίξεις των δικαιώνουν

Τα πυρά τους διασταυρώσαν στη Ολομέλεια και ανέβηκαν οι τόνοι στην Βουλή για ακόμα μια ημέρα, ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑΠαύλο Πολάκη, με επίκεντρο την πανδημίατο πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά και τα όσα γράφει με τις ευλογίες τις Κουμουνδούρου ο πρώην υπουργός, στα social media.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα που «αφήνει τον Παύλο Πολάκη να μιλάει για νεκρούς από τον κοροναϊό» όπως είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αν δείτε την εξέλιξη του δείκτη νεκροί ανά εκατομμύριο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σημείο τομής. Ποιο είναι; Η έναρξη των εμβολιασμών. Οι χώρες που μας ξεπέρασαν είχαν καλύτερη κάλυψη εμβολιασμού. Χάσαμε θέσεις από χώρες που μας ξεπέρασαν στον εμβολιασμό»

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα είναι ο Πολάκης. Άφησε την μητέρα του ανεμβολίαστη από την τρίτη δόση. Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει σε άλλο σημείο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι αυτό τον δείκτη;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη, είπε: «Έχετε συνειδητοποιήσει ότι κυβερνάται; Είναι δυνατόν για την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματός να φταίει οποιοδήποτε άλλος εκτός από εσάς; Δύο χρόνια τώρα δεν ενισχύσατε το ΕΣΥ. Είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό».

Ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας τον λόγο απάντησε πως «δεν υπάρχει καμία αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματός. Είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα στην Ευρώπη. Υπάρχει δυστυχώς ένας σκληρός πυρήνας στην χώρα μας που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη για τους νεκρούς στο Άγιο Όρος; Σίγουρα γνωρίζετε τις αναρτήσεις του Πολάκη για τον εμβολιασμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει τεράστια ευθύνη που τον αφήνουν να διαχέει τέτοια μηνύματα. Έχετε πάρει πολλούς ανθρώπους στο λαιμό σας με αυτήν την αδράνεια».

Ο Παύλος Πολάκης πήρε τον λόγο και επέμεινε στα όσα υποστηρίζει όλα αυτό το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων λέγοντας πως οι εξελίξεις τον δικαιώνουν. «Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει. Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ