Πολιτική

Ν. Δένδιας στον Εμιρατινό ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στηρίζει ένθερμα τον στρατηγικό της εταίρο, τα ΗΑΕ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. "Εξέφρασα την αμέριστη συμπαράσταση και την πλήρη συμπάθειά μου στην κυβέρνηση και τον λαό της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα στηρίζει τον στρατηγικό της εταίρο, τα ΗΑΕ" αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα, σε αντίστοιχη ανάρτησή του, το Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση με drone κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι. Επίσης, εξέφρασε τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, αλλά και την πλήρη αλληλεγγύη της Ελλάδας στον στρατηγικό της σύμμαχο και στενό φίλο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στον εμιρατινό λαό.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...