Πολιτική

Γεωργιάδης σε Πολάκη: «Να φρόντιζες να κάνει η μάνα σου την 3η δόση»

Θέση στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης είχε υποστηρίξει στην ανάρτησή του πως δεν μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ στη μητέρα του 83 ετών παρά το γεγονός ότι είχε συμπτώματα. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του. Στο ίδιο ύφος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», ενώ πρόσθεσε σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο facebook: «Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

ΑΚΟΥ «μαυραγορίτη» των ραπιντ και των Pcr test,υπουργέ νανογιλεκων και ντιλερ συμφερόντων!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΟΝ:Άνοιξε τα στραβά σου και προσπαθησε να καταλάβεις πως το αφήγημα του «μοναδικού όπλου του εμβολίου» ΑΠΕΤΥΧΕ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Αν εγώ ήμουν υπουργος Υγειας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη .
Γιατί εγώ την Ιατρικη την εμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσυ, άσχετε ακροδεξιέ!!

ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα ,κρύψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κοροναιου που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο. Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Αναπτυξης τον καιρό της πανδημίας και χορεύουν οι μεσάζοντες αισχροκερδώντας στην τσεπη του απλού κόσμου!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;

ΥΓ.και τολμάς και μιλάς 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ