Πολιτική

Τα "μαζεύει"ο Γεωργιάδης: Λάθος η δήλωση «μη σώσεις να εμβολιαστείς» - Αποκλείεται νέο lockdown

Είπε ότι οι εμβολιασμένοι χρεώνουν την μη επιστροφή τους στην κανονικότητα στους ανεμβολίαστους κάτι που δημιουργεί πόλωση, ενώ την ίδια στιγμή εκτίμησε ότι όσο μια χώρα απομακρύνεται από την Δύση πέφτει το ποσοστό εμβολιασμού.

Σε ότι αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, είπε ότι υπάρχει ένα λεπτό σημείο μεταξύ της προστασίας της δημόσιας προστασίας και της ελεύθερης βούλησης. Απέκλεισε εμμέσως το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown καθώς όπως είπε υπάρχει πλέον το εμβόλιο, ενώ απέφυγε να εμπλακεί στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με την συμφωνία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας είπε ότι η δικαστική απόφαση αναμένεται την Άνοιξη του 2022 ώστε να προχωρήσει η καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους και οι επενδύσεις.

Για την ακρίβεια είπε ότι η Ελλάδα έχει τον χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ, αναφέροντας παράλληλα πως είναι εντατικοί οι έλεγχοι στην αγορά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...