Πολιτική

Τα "μαζεύει"ο Γεωργιάδης: Λάθος η δήλωση «μη σώσεις να εμβολιαστείς» - Αποκλείεται νέο lockdown

Είπε ότι οι εμβολιασμένοι χρεώνουν την μη επιστροφή τους στην κανονικότητα στους ανεμβολίαστους κάτι που δημιουργεί πόλωση, ενώ την ίδια στιγμή εκτίμησε ότι όσο μια χώρα απομακρύνεται από την Δύση πέφτει το ποσοστό εμβολιασμού.

Σε ότι αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, είπε ότι υπάρχει ένα λεπτό σημείο μεταξύ της προστασίας της δημόσιας προστασίας και της ελεύθερης βούλησης. Απέκλεισε εμμέσως το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown καθώς όπως είπε υπάρχει πλέον το εμβόλιο, ενώ απέφυγε να εμπλακεί στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με την συμφωνία για τα ναυπηγεία Ελευσίνας είπε ότι η δικαστική απόφαση αναμένεται την Άνοιξη του 2022 ώστε να προχωρήσει η καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους και οι επενδύσεις.

Για την ακρίβεια είπε ότι η Ελλάδα έχει τον χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ, αναφέροντας παράλληλα πως είναι εντατικοί οι έλεγχοι στην αγορά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...