Πολιτική

Κέρκυρα: Πραγματοποιείται σύσκεψη υπό τον Στυλιανίδη για τις καταστροφές

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) υπό την προεδρεία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, που επισκέπτεται από νωρίς το μεσημέρι το νησί συνοδευόμενος από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο. 

Σύμφωνα με το ertnews.gr, το κυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφτηκε το γεφύρι στην περιοχή Άφρα, που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές αλλά και τη γέφυρα στον Ποταμό, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής που ζήτησαν την κατεδάφιση της και την ανέγερση νέας με παράλληλο καθαρισμό του ποταμιού από τις υπηρεσίες της περιφέρειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κος Στυλιανίδης επισήμανε “ότι υπάρχουν πολλές παλιές αμαρτίες που πρέπει να επιλυθούν διαφορετικά η Κέρκυρα θα βρίσκεται συχνά σε δύσκολη κατάσταση.  Με τις αλλαγές στην κλιματική αλλαγή είπε ο κος Στυλιανίδης θα πρέπει και εμείς  να αλλάξουμε στάση και να πάμε μπροστά”.

Ο κ. Στυλιανίδης αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τους βουλευτές του νομού, τους δημάρχους, την περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχες  και εκπροσώπους φορέων, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθούν την περιοχή της Μεσογγής όπου δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα της κακοκαιρίας.

 

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα αναμένεται κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του στρατού που θα επιθεωρήσει τις πληγείσες περιοχές προκειμένου, σε συνεργασία με την πολιτική προστασία της Περιφέρειας, να παρέμβουν όπου είναι αναγκαίο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ