Πολιτική

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας μηδενίζει και απορρίπτει χωρίς...να προτείνει το παραμικρό

Ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου,τοποθετήθηκε σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha. 

Αναλυτικά, είπε: 

«Στο ζήτημα της πανδημίας ο κ. Τσίπρας, αφού υπέθαλψε για μήνες την συμπαράταξη στενών του συνεργατών με τον πυρήνα των αντιεμβολιαστών, συνέχισε την τακτική του να μηδενίζει και να απορρίπτει χωρίς να προτείνει το παραμικρό. 

Στα εθνικά μας θέματα θέλει μια Ελλάδα μικρή, φοβισμένη και περιθωριοποιημένη, εκτός δικτύου διεθνών συμμαχιών. Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις, σε μια οβιδιακή μεταμόρφωση και μετά όλο αυτό το θόρυβο που προκάλεσε με την πρόταση εξεταστικής επιτροπής, μάθαμε απόψε ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις των στελεχών του κόμματός του για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα ένα πράγμα ξεχώρισε, περισσότερο ακόμα και από την πρωτοφανή απουσία πρακτικών πολιτικών προτάσεων• η αδυναμία του να εκφέρει λόγο συγκροτημένο, με βάθος και τεκμηρίωση.

Ο κ. Τσίπρας μιλούσε πολλή ώρα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει κάτι να πει. Δεν τα κατάφερε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Καλύτερα να πολεμήσουμε για εσάς!» Ουκρανοί αιχμάλωτοι στρατιώτες παρακάλεσαν τους Ρώσους να μην τους επιστρέψουν στην Ουκρανία -Ποιος ο λόγος

Ούτε οι ίδιοι οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, Ρώσος εξηγεί τον λόγο
Ελληνοτουρκικά 0

Καθηγητής του ΕΛΙΑΜΕΠ: Ορθώς η Ελλάδα περιορίστηκε αυστηρά εντός των χωρικών της υδάτων στο θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες (Βίντεο)

Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να αυξήσει την ΑΟΖ της στα 12 μίλια και θα το κάνει για να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές από το...