Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Με γαλλικό αέρα θα μετρήσει αν του βγαίνουν τα κουκιά για εκλογές ο Μητσοτάκης στις 24 Οκτωβρίου

Επειδή οι δημοσκοπήσεις μπορεί να ερμηνεύονται κατά το δοκούν από το Μαξίμου και να μην ιδρώνει το αυτί των κυβερνώντων από την ξεκάθαρη απόρριψη της κοινωνίας, σε λιγότερο από ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί μια άλλη σημαντική αναμέτρηση. Ιδίως τώρα που έχει τον αέρα από την μεγάλη ελληνογαλλική συμφωνία

Βέβαιον θεωρείται επίσης πως υπό την μέθην της συμφωνίας του Παρισίου θα υπάρξουν και νέες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης. 

΄Όμως την Κυριακή 24 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σε όλη την Ελλάδα.

Εκεί θα μετρηθούν:

-οι ισορροπίες στο κόμμα μετά και τα “καρφιά” Σαμαρά

  • η συμμετοχή που κρίνεται πολύ σημαντική και

  • γενικά η δυναμική με την προοπτική μιας πιθανής πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έχει αναλάβει Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής

“Η Νέα Δημοκρατία πρωταγωνιστεί, για άλλη μια φορά, στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων, μπορούμε πλέον να ψηφίσουμε είτε με φυσική παρουσία είτε ηλεκτρονικά.

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας ενεργά την ιστορική μας παράταξη.

Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές αυτές, θα εξασφαλίσει την ενέργεια, τη συνοχή και την ώθηση που χρειάζεται το κόμμα μας, να συνεχίσει το έργο του, για το καλό της πατρίδας μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την εκλογή των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των 1.000 συνέδρων από τις Οργανώσεις Εκλογικών Περιφερειών, που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια, θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης.

Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν;

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ που είναι ταμειακώς ενήμερα. Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα – φυσικές κάλπες που έχουν οριστεί για κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση.

Διαβάστε την Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2021 που εκδόθηκε από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Zvezda - Ρώσοι αλεξιπτωτιστές καθάρισαν ισχυρό ουκρανικό οχυρό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σαν Βιντεοπαιχνίδι: Ρώσοι κομάντος «καθάρισαν» πάνοπλο ουκρανικό οχυρό (Βίντεο)-Ανατινάχθηκε ΤΟΜΠ γεμάτο Ουκρανούς στρατιώτες (Βίντεο)

Δύο εντυπωσιακά πλήγματα προκάλεσε ο ρωσικός στρατός στις ουκρανικές δυνάμεις, με τον απολογισμό για το Κίεβο να είναι...