Πολιτική

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα σχολιάσουμε τις εσωτερικές σας αντιφάσεις»-Ο εμβολιασμός πρέπει να υποστηριχθεί από όλους

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η ΝΔ, αναφορικά με την απόφαση του Πολιτικού Κέντρου της Κουμουνδούρου, που κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «διχάζει» την κοινωνία ως προς το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

«Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρωθυπουργός, σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή προέχει η συναίνεση και οι πολιτικές διαφορές πρέπει να παραμερίζονται», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και καταλήγει: «Για το λόγο αυτό, δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωτερικές αντιφάσεις του. Το πρόγραμμα ‘Ελευθερία’, που επιτρέπει σε όποιον θέλει να εμβολιαστεί δωρεάν με όποιο εμβόλιο θέλει, θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...