Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Τσίπρας-Φωτιές: Ο υπεύθυνος για το Μάτι κατηγορεί την κυβέρνηση για την διαχείριση

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις καταστροφικές φωτιές. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί έντονη κριτική στον Πρωθυπουργό για τη διαχείριση των πυρκαγιών, σημειώνοντας ότι έχουν καεί πάνω από 1.200.000 στρέμματα.

Όπως τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας «δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο», σχολιάζοντας πως αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους και η ασφάλεια που «υποσχέθηκε» ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει:

«Βαρυμπόμπη, Βόρεια Εύβοια, Ηλεία, Αρκαδία. Και ύστερα Κερατέα και για τρίτη συνεχόμενη μέρα σήμερα, τα Βίλια. Τραγικοί σταθμοί μιας “ανεξέλεγκτης” πύρινης διαδρομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνω από 1.200.000 στρέμματα καμένα. Δάση, περιουσίες, σπίτια, αγροτικές εκτάσεις, ζώα και ανθρώπινες ζωές στη στάχτη. Εκατομμύρια πολίτες σε όλη τη χώρα ζουν μέσα στο φόβο για το σήμερα και το αύριο.

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/posts/10159676135008054

Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε και έκανε σημαία του ο κ. Μητσοτάκης. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα του πανάκριβου επιτελικού του κράτους. Αυτή είναι η συνέπεια λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζει. Αντί για έργα, λόγια και ημερήσια δελτία προπαγάνδας.

Άλλωστε, το σχέδιο του επιτελικού κράτους εφαρμόζεται πάντα απρόσκοπτα: Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ