Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Μηταράκης: Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για το ναυάγιο ανοικτά της Λέσβου

Ευθύνες στην Τουρκία για το ναυάγιο στην οριογραμμή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ βόρειας Λέσβου και τουρκικών ακτών σήμερα το πρωί το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αγνοούνται ακόμα και τώρα τρεις άνθρωποι  επέρριψε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου  Νότης Μηταράκης απαντώντας  σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Η Τουρκία σήμερα το πρωί επέτρεψε κατά παράβαση των υποχρεώσεων της σε μια βάρκα με 13 ανθρώπους να ξεκινήσει από τις ακτές της. Δεν τη διέσωσε στα τουρκικά ύδατα  και αναγκάστηκε η ελληνική ακτοφυλακή να εισέλθει στα τουρκικά ύδατα να διασώσει δέκα ανθρώπους και να αγνοούνται ακόμα τρεις. Μέχρι την ώρα που μπήκα στη Βουλή δεν είχα ενημέρωση ότι η Τουρκία ανταποκρίθηκε στις κλήσεις” είπε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...