Πολιτική

Κικίλιας: Συναντήθηκε με τον πρώτο εμβολιασμένο στην χώρα μας

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.

Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μ. Γιοβανίδη.

«Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση "Ελευθερία" προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...