Πολιτική

Ο Κωστής Χατζηδάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του στο υπουργείο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του στο υπουργείο.

Η σύζυγός του και οι συνεργάτες του κ. Χατζηδάκη του ετοίμασαν μια τούρτα, η οποία απεικόνιζε τον τον ίδιο σε ρόλο… σούπερμαν. Είχε επίσης τα σήματα της ΔΕΗ, του ΟΣΕ και της Ολυμπιακής, δηλαδή μερικά από τα καυτά θέματα που αντιμετώπισε στην πολιτική του διαδρομή ως υπουργός. Ξεχώριζε, επίσης, η λέξη «Συντάξεις», θέμα με το οποίο καταπιάνεται στο υπουργείο Εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα γενέθλιά μου σήμερα. Και εκεί που όλα ήταν ήσυχα στο γραφείο, εμφανίστηκε η Πόπη με μία τούρτα και ξεκίνησαν να ξεπροβάλλουν οι συνεργάτες από τα γραφεία τους για να μου ευχηθούν ‘Χρόνια Πολλά’. Γενέθλια που θα θυμάμαι» έγραψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες.
 

https://www.facebook.com/KostiHatzidaki/posts/10159313408608464

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς
Εθνικά θέματα 0

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι Τούρκοι λόγω της νέας φρεγάτας Belharra του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού - Φοβούνται για την ανάπτυξη ενός προηγμένου δικτύου πολέμου

Το κόστος της 4ης φρεγάτας FDI για το Πολεμικό Ναυτικό θα είναι 900 εκατομμύρια ευρώ και η ελληνική συμμετοχή θα...