Πολιτική

Χαρδαλιάς: "Κρατήστε τα αναθέματα και τις κατάρες για τα μέτρα"

"Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή", διαμηνύει ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ανάρτησή του, με την οποία επιχειρηματολογεί υπέρ των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται στο πλαίσιο της αποτροπής περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, γράφει αναλυτικά στο twitter: "Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή. Και όλες οι απαντήσεις είναι στον παρακάτω πίνακα!". Ο πίνακας παραθέτει στοιχεία για τον αριθμό θανάτων από κορονοϊό, σε ευρωπαϊκές χώρες, ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Η ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος είχε γίνει το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου από τον Σωτήρη Τσιόδρα και η "ασθενής μηδέν" ήταν μια μία 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία είχε επιστρέψει από το Μιλάνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ