Μητσοτάκης στην Πάρνηθα
Πολιτική

Ποδηλασία στη Πάρνηθα ο Μητσοτάκης αλλά χωρίς μασκούλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή» τονίζει ο Αλ. Νικολαΐδης.

https://www.facebook.com/alexandros.nikolaidis2004/posts/199585185114846

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...