Άδωνις Γεωργιάδης
Πολιτική

Ο Άδωνις «θαμπώθηκε» από τον πολυέλαιο στο παλάτι του Αμπού Ντάμπι

Της… κακομοίρας με τον Άδωνι και τον πολυέλαιο που φωτογράφιζε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Ως άλλος Happy Traveller, o υπουργός Ανάπτυξης καταπώς φαίνεται δεν ήθελε να χάσει αυτή τη φωτογραφία από το άλμπουμ των αναμνήσεών του και έτσι άνετος -παρά την παρουσία του Μητσοτάκη, του Δένδια και Αράβων επισήμων– τραβούσε φωτογραφίες τον πολυέλαιο που τον γοήτευσε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ε, με το που διέρρευσε η φωτογραφία δεν ήθελε και πολύ να αρχίσει το πανηγύρι. Χρήστες του Twitter έκαναν «πάρτι», ενώ ακόμη και μερίδα του Τύπου δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του Γεωργιάδη. Η «Αυγή», για παράδειγμα, έκανε λόγο ότι ο κ. Γεωργιάδης συμπεριφέρεται ως τουρίστας και ότι κατά τη διάρκεια συνάντησης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και τραβούσε selfie!

Δεν είπε τίποτε για τον πολυέλαιο

Ο υπουργός ανταπάντησε στα επικριτικά σχόλια μέσα από το Twitter, χωρίς όμως να λέει τίποτε για τον πολυέλαιο. «Το “Σεράϊ” είναι η αίθουσα VIP του αεροδρομίου και “η επίσημη συνάντηση” είναι η ώρα που αναμένουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ξενοδοχείο μας. Τον ομόλογό μου τον είδα την επομένη και πήγε άριστα», ανέφερε ο υπουργός!

Δεν ήταν και λίγοι πάντως που δεν άφησαν ασχολίαστη την απάντηση Γεωργιάδη. «Όταν σε βλέπουν να βγάζεις selfie σε επίσημη συνάντηση, με τι θες ν’ ασχολούνται;», έγραψε χαρακτηριστικά ένας δυσαρεστημένος follower του υπουργού!

Πάντως, αν αποφασιστεί κάποια στιγμή να γίνει φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα πολυέλαιο, η φωτογραφία του Άδωνη μάλλον δεν θα πάρει το πρώτο βραβείο.

Ο πολυέλαιος της Μητρόπολης Αθηνών είναι και μεγαλύτερος και εντυπωσιακότερος!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ