Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Έξαλλος ο Πολάκης με τον Τσιόδρα: Τον χαρακτήρισε ως μη πραγματικό επιστήμονα

Σε έξαλλη κατάσταση, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε μια άγρια και προσωπική επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα από το βήμα της Βουλής, κατά τη σημερινή του τοποθέτηση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον επικεφαλής Λοιμωξιολόγο για «αρλούμπες» και «επιστημονικές μπούρδες», φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να χαρακτηρίσει τον καθηγητή… μη πραγματικό επιστήμονα!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του «νόμου Κατσέλη», ο Παύλος Πολάκης, όταν ανέβηκε στο βήμα, είπε: «Ρωτώ τον “φίλτατο Σωτήρη”, όπως τον αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την απόφασή της στα θέματα του ανοίγματος των σχολείων, του τουρισμού και των γηπέδων, για τα οποία είχε πάρει αρνητική θέση ή έβαζε όρους;», ρώτησε και συνέχισε λέγοντας «οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υπακούουν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης, λένε την άποψή τους, δεν την αλλάζουν με βάση τις πολιτικές οδηγίες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι παίρνει «όλο το βάρος της καταγγελίας» πάνω του.

Ως «αρλούμπα», επίσης, χαρακτήρισε και τη δήλωση του καθηγητή ότι «τα μικρά παιδιά δεν μεταδίδουν». «Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές, κ. Σωτήρη μου, ότι τα παιδιά του Δημοτικού κολλάνε λιγότερο; Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της αισχρής πολιτικής. Ο λόγος αυτού του μέτρου δεν είναι ότι κολλάνε λιγότερο, αλλά τα παιδιά 5-7 χρονών δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους στο σπίτι, ενώ τα μεγάλα παιδιά κάθονται», είπε ο Παύλος Πολάκης.

  • Δείτε την σημερινή τοποθέτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας:
https://www.facebook.com/PolakisPavlos/videos/477929596516156/?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ