Παύλος Πολάκης
Πολιτική

Πολάκης κατά Τσιόδρα: οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υπακούουν σε εντολές

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον λοιμωξιολόγο για υποταγή στην πολιτική ηγεσία.

Έντονη προσωπική κριτική κατά του Σωτήρη Τσιόδρα άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του «νόμου Κατσέλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ρωτώ τον "φίλτατο Σωτήρη", όπως τον αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την απόφασή της στα θέματα του ανοίγματος των σχολείων, του τουρισμού και των γηπέδων, για τα οποία είχε πάρει αρνητική θέση ή έβαζε όρους», ρώτησε ο κ. Πολάκης. Κατέθεσε τη θέση ότι «οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υπακούουν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης, λένε την άποψή τους, δεν την αλλάζουν με βάση τις πολιτικές οδηγίες». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι παίρνει «όλο το βάρος της καταγγελίας».

Επίσης, περιέγραψε ως «αρλούμπα» ότι «τα μικρά παιδιά δεν μεταδίδουν». «Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές, κ. Σωτήρη μου, ότι τα παιδιά του Δημοτικού κολλάνε λιγότερο. Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της αισχρής πολιτικής. Ο λόγος αυτού του μέτρου, δεν είναι ότι κολλάνε λιγότερο, αλλά τα παιδιά 5-7 χρονών δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους στο σπίτι, ενώ τα μεγάλα παιδιά κάθονται», είπε ο κ. Πολάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...