Γεωργιάδης και Τζάκρη
Πολιτική

Απαξίωση Γεωργιάδη σε Τζάκρη: Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, για τη χυδαία και προσβλητική αναφορά του υπουργού ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά της Θεοδώρας Τζάκρη στέλνει η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Να πω και ένα τελευταίο όσον αφορά… Α αυτό ήταν της κυρίας Τζάκρη…τότε δεν έχει σημασία. Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής σε μια πρωτοφανή προσπάθεια απαξίωσης της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται, ότι λίγο νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε απαντήσει ονομαστικά στους άνδρες βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέα Ξανθό και Νίκο Φίλη.

Η προσβλητική αναφορά του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Γεροβασίλη αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα για τη συμπεριφορά του υπουργού Ανάπτυξης. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε κατηγορηθεί και το 2018 για υποτιμητικές αναφορές σε γυναίκες συναδέλφους του όταν αναπαρήγαγε tweet με ακραίο σεξιστικό περιεχόμενο εναντίον της τότε περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ