Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Χρυσή Αυγή: Αρνείται να παραδοθεί ο Παππάς-Στη ΓΑΔΑ ο Ρουπακιάς

Στη διάθεση των αρχών βρίσκονται πλέον όλα τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, εκτός από τον υπαρχηγό Χρήστο Παππά που παραμένει άφαντος μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του κ. Παππά, αναφέρει πως ο εντολέας του έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φάση να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Πλέον οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον καταδικασμένο σε κάθειρξη 13 ετών, ώστε να οδηγηθεί στις φυλακές.

Εμπλοκή έχει προκύψει, με την σύλληψη καταδικασθέντα πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, του οποίου τα ίχνη δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/10).

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, ο Χρήστος Παππάς δεν βρίσκεται στην οικία του στην περιοχή του Παπάγου και δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την ΕΛ.ΑΣ έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, ωστόσο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης δεν έχει εντοπιστεί.

Στο πλαίσιο αυτό, άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε τρία σπίτια του, ένα στο Ίλιον και δύο στου Παπάγου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται έρευνα σε ένα ακόμα σπίτι ιδιοκτησίας του στα Ιωάννινα.

Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και την προηγούμενη φορά σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής, το 2013, όταν είχε παραδοθεί μόνος του τελευταίος.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ θα σταματήσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο Γιώργος Ρουπακιάς

 

Στην ΓΑΔΑ οδηγείται αυτήν την ώρα ο Γιώργος Ρουπακιάς συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Η μεταγωγή του έγινε από άλλη έξοδο της πολυκατοικίας που διαμένει,για να μην υπάρξει σύγχυση λόγω των μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ