Πολιτική

Οι "συνήθεις ύποπτοι ξαναχτυπούν": Πολάκης - Παππάς - Βαξεβάνης - Σπίρτζης το γιόρτασαν στο Μοσχάτο

Σε κάθε περίπτωση η παρέα Πολάκη, Παππά, Σπίρτζη, Γ. Τσίπρα και Βαξεβάνη «ξαναχτύπησε» καθώς το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του βουλευτή Χανίων βρέθηκαν σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, όπου έβγαλαν και τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Αν και ιδιαίτερα στριμωγμένος ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις της συνομιλίας του με τον Σάμπυ Μιωνή, ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον Γιώργο Τσίπρα.

Αγνωστο το περιεχόμενο της συζήτησης του τραπεζιού, δύο μέρες μετά την αμήχανη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί από τις φωτογραφίες με το γλέντι στο σπίτι του Παύλου Πολάκη, η κίνηση των τριών βουλευτών και του εκδότη μπορεί να ερμηνευθεί μόνο με απόλυτη στήριξη στον τέως υπουργό αλλά και μήνυμα για τις επόμενες κινήσεις στην εσωκομματική σκακιέρα.

Και ψάρι και κρέας (αντικρυστο από το Χριστόφορος και την Ελένη από τις ΒΙΓΛΕΣ στο Καψοδασο στα Σφακια που ήρθε σήμερα )

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 29. Juni 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ