Πολιτική

Η κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για τον κορονοϊό στη Βουλή (βίντεο)

Στις 11:00 θα συνεδριάσει η Βουλή κατόπιν αιτήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι την επομένη της άρσης των περιοριστικών μέτρων σε κοινωνικοοικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Η κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι το αντικείμενο της συζήτησης που έχει προγραμματιστεί να γίνει το πρωί της Πέμπτης (30/4) στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η συζήτηση γίνεται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής -«Ανακοινώσεις και δηλώσεις της κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής». Στην εθνική αντιπροσωπεία θα απευθυνθεί ο πρωθυπουργός και δικαίωμα να λάβουν το λόγο και να αναπτύξουν τις απόψεις τους, θα έχουν και οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της αντιπολίτευσης.

Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, είχε γίνει και τον περασμένο Φεβρουάριο, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση από το κανάλι της Βουλής

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ