Αθερίδης
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης, ο Αθερίδης και η γραμμή υποστήριξης 10306

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ζητεί από τους πολίτες που αυτή την περίοδο μπορεί να χρειαστούν στήριξη, να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά», γράφει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ συνοδεύει την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

«Δεν μένουμε μόνοι και δεν μένουμε χωρίς στήριξη. Πολλοί από εμάς μπορεί να νιώσουν άγχος ή φόβο, θλίψη ή θυμό. Μπορεί να μένουμε μόνοι και να θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον, ή μπορεί να θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας και να μην ξέρουμε πως να το κάνουμε. Εάν νιώσετε αυτή την ανάγκη, μην διστάσετε, καλέστε στην γραμμη ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και μαζί θα τα καταφέρουμε», τονίζει στο μήνυμά του ο ηθοποιός

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ