Πολιτική

Η Κοσιώνη «κάρφωνει» Γεωργιάδη: Το δικό σας θέμα εκκρεμεί στην υπόθεση Novartis

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και ειδικότερα στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης με αντικείμενο την υπόθεση Novartis και τη μη προσέλευση μαρτύρων στις προγραμματισμένες καταθέσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης σε σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ επέμεινε στην ανάγκη προσαγωγής των μαρτύρων Μάξιμου Σαράφη και Αικατερίνης Κελέση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση και να αποκατασταθεί η υπόληψη όσον θίχτηκαν.

Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας «να βρει ποιοι έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».

Ο ίδιος επιτέθηκε και προσωπικά στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως εύχεται «για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος».

Αξίζει να επισημανθεί πάντως, ότι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη αρχίζοντας την συνέντευξη της με τον κ. Γεωργιάδη, του υπενθύμισε ότι σε ότι αφορά την υπόθεση Novartis το δικό του όνομα εξακολουθεί να εμπλέκεται.

Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να εκκρεμεί το δικό του ζήτημα-όπως και του Δημήτρη Αβραμόπουλου- κατηγορώντας την κυρία Τουλουπάκη ότι τους έχει αφήσει ομήρους να περιφέρονται ως οιονεί ύποπτοι χωρίς να αποφασίζει αν θα τους ασκήσει δίωξη ή θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο, κατηγορώντας την για ανικανότητα και εμπάθεια.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ