τραγκας
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

''Ρουκέτες'' Τράγκα για Μητσοτάκη ΜΚΟ, ΕΛΙΑΜΕΠ και Open Society

Ορισμένοι θέλουν να είμαι απομονωμένος, όπως οι παλαιοί χανσενικοί, οι λεπροί στο νησί. Θέλουν την πλήρη απομόνωση της φωνής μου. Υπάρχουν όμως κάποιοι βαρκάρηδες στο βαθύ κράτος, κάποιοι αλιείς της γαλάζιας λίμνης, που έρχονται νύχτα στο νησί και μου δίνουν πληροφορίες – καλούδια. Πιστεύουν ότι η φωνή μου είναι χρήσιμη. Έτσι αφήνουν στην αμμουδιά, στην ακτή γρίφους, αινίγματα, μυστήρια για να λύσουν. Μαζί στο μαντίλι που έχει την τροφή, αφήνουν και ψιθύρους για όσα γίνονται αυτή την εποχή. Το κάνουν με κίνδυνο να χάσουν οφέλη, εύνοια και οφίκια. Το κάνουν γιατί βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει.

Ευτυχώς για μια ακόμη μέρα, ο κοροναϊός δεν πέρασε τα σύνορά μας, ας ελπίσουμε ότι και σήμερα ο ιός με τα σατανικά σχιστά μάτια που έχει σκοτώσει περίπου 500 στην Κίνα, σύμφωνα με όσα λένε, δεν θα έρθει στην πληγωμένη, μνημονιακή και παραπαίουσα χώρα μας. Και το λέω αυτό γιατί, ακούω βροντές και αστραπές και ουρανομήκεις ιαχές ότι τα νοσοκομεία είναι πανέτοιμα. Σε συναγερμό αλλά όπου ακούς πολλά Κικίλια έχε και μικρό καλάθι.

Ήδη οι ορδές των μεταναστών λεηλατούν τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, εφορμούν στα σπίτια μας. Εισβάλλουν στα νοσοκομεία. Προβαίνουν σε αδικήματα κατά της ζωής και ουδείς μπορεί να τους αναχαιτίσει. Όπως λένε όλοι οι κάτοικοι, όπως λένε όλοι οι νησιώτες που απορούν για τον σημερινό πρωθυπουργού, την ανεπάρκεια, την ακινησία και την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να ανακουφίσει τα πράγματα, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ηφαιστειώδης έκρηξη, ένοπλες συμπλοκές με τους μετανάστες που διαθέτουν δεκάδες κλεμμένα όπλα και να απαιτηθεί επέμβαση στρατού. Οι βαρκάρηδες που μου φέρνουν νύχτα τρόφιμα στο νησί της απομόνωσης μου λένε ότι ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί λύση του προβλήματος. Πρώτον υπάρχουν οδηγίες της κας Μέρκελ στις οποίες υπακούει τυφλά, υπάρχει η υπόσχεσή της για οικονομική βοήθεια. Υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν ότι η μη επίλυση του μεταναστευτικού οφείλεται στα οικονομικά συμφέροντα που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων και απορροφούν τα τεράστια κονδύλια που δίνονται. Είναι οι περίφημοι ιδιοκτήτες εκατοντάδων ανέλεγκτων ΜΚΟ, που έχουν φτιαχτεί δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους, παριστάνουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και απομυζούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Είναι αυτοί που συνεργάζονται με τους διακινητές, τους μεταφορείς της δυστυχίας από τις απέναντι ακτές, αλλά και όλων των πρακτόρων, κομάντος και τρομοκρατών που περνάνε με τις πλαστικές λέμβους στα νησιά μας, κρυμμένοι στο πλήθος των μεταναστών. Έχοντας δηλαδή την αμφίεση του μετανάστη. Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να λυθεί το μεταναστευτικό. Σκεφτείτε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί του επικαλούνται 85 άτομα που επέστρεψαν τον προηγούμενο μήνα στην Τουρκία, έναντι των εκατοντάδων που φτάνουν καθημερινά στις ακτές μας ή περνάνε από τον Έβρο. Ο κος Μητσοτάκης, περιέργως, δεν θέλει επίλυση του προβλήματος. Δεν θέλει να σταματήσουν οι ροές. Ούτε να προωθηθούν οι μετανάστες με διάφορους τρόπους σε άλλες περιοχές. Αυτό θέλει και η Μέρκελ. Αυτό θέλει και η οργάνωση του κου Σόρος. Αυτό θέλουν και όσοι κερδίζουν εκατομμύρια από τη μπίζνα του μεταναστευτικού. Αυτό θέλει και ο Ερντογάν που εξισλαμίζει τη χώρα, προωθεί χιλιάδες μουσουλμάνους σε όλες τις περιοχές και καταλαμβάνει εξ απήνης τα νησιά πριν πάμε στη Χάγη.

Πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης σε διάφορα θέματα που γράφονται ή συζητούνται σε διάφορους πολιτικούς κύκλους. Είτε πρόκειται για υπερβολές, είτε είναι αλήθεια, πρέπει να απαντηθεί πόσοι κυβερνητικοί, πόσοι συγγενείς μελών της κυβέρνησης έχουν δικές τους ΜΚΟ ή μετέχουν σε ΜΚΟ. Πρέπει να απαντηθεί γιατί συζητείται σε όλη τη χώρα, αν κάποια μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν ΜΚΟ ή δουλεύουν σε ΜΚΟ ή έχουν φιλάνθρωπα αισθήματα απέναντι στους μετανάστες και τα φτωχά παιδιά. Τουλάχιστον να φανεί η φιλάνθρωπος πλευρά συγγενών του πρωθυπουργού. Υπάρχουν πληροφορίες για αδελφές, ανιψιές, για παιδιά, για συμμαθήτριες στο κολέγιο, για εφοπλιστές, για καλούς ανθρώπους που είναι μέσα σε ΜΚΟ, γνωστές και μη, στο μεταναστευτικό. Υπάρχει η καχυποψία, ότι είναι πολύ μεγάλος ο κορβανάς με τα χρήματα και ότι πολλοί ξένοι και Έλληνες που ασχολούνται τσιμπάνε κάποια αεράτα εκατομμύρια, ενώ οι μετανάστες τρώνε ρύζι – μπετόν.

Αποτελεί μυστήριο το γεγονός ότι συμπτωματικά οι περισσότεροι συγγενείς του πρωθυπουργού ασχολούνται με την ανοικτή κοινωνία του κου Σόρος, με διάφορες ΜΚΟ και άλλες οργανώσει που έχουν να κάνουν με τη στήριξη μεταναστών. Π.χ. η αγαπητή κα Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι επικεφαλής της ΜΚΟ του Σόρος στην πατρίδα μας. Επίσης, η αδελφή του κου Μητσοτάκη η κα Αλέξάνδρα Μητσοτάκη, μετέχει των δραστηριοτήτων της ΜΚΟ Action Aid στην Ελλάδα και έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Action Aid International που διαχειρίζεται πολλά χρήματα και ασχολείται με τα μικρά παιδιά της Αφρικής. Πολύ καλά κάνει η κυρία και ασχολείται με τη φτωχολογιά και τα παιδάκια της Αφρικής. Θα περίμενε όμως κανείς όλοι αυτοί να ασχοληθούν και με τη φτωχολογιά των Ελλήνων. Με τα παιδάκια που λιποθυμούν στην περιοχή του Πύργου και με όλους εκείνους που υποφέρουν στον τόπο μας από το μνημόνιο και την οικονομική κατοχή που έφερε ο πολιτικός κόσμος. Υπάρχουν και άλλα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη που ασχολούνται με φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή με διαφημιστικές εταιρίες. Όπως είναι γνωστό οι ΜΚΟ δέχονται δωρεές ή συλλέγουν χρήματα που δεν φορολογούνται και συνήθως δεν ελέγχονται.

Τα μυστήρια των Αθηνών. Οι περισσότεροι υπουργοί εν τω μέσω της νυκτός συζητούν για τους ισχυρότατους δεσμούς του πρωθυπουργού με το ΕΛΙΑΜΕΠ και τις ΜΚΟ. Χάνονται τα νησιά μας και ο πρωθυπουργός παραμένει απαθής, έχοντας βάλει μπροστά του τον κο Νότη Μηταράκη και τον κο Κουμουτσάκο. Στα αρμόδια υπουργεία οι ψίθυροι πολλαπλασιάζονται για όσα βλέπουν τα μέλη της διοίκησης και για όσες οδηγίες παίρνουν για το πώς πρέπει να κινούν τα χρήματα. Ο κος Χρυσοχοΐδης είναι πλέον εκτός κάδρου. Ο κος Στεφανής πολιτικά αφυδατώνεται και οι ιδέες του θεωρούνται ανεφάρμοστες. Ο κος Μηταράκης θα πάψει να είναι υποψήφιος και βουλευτής στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου. Ο κος Κουμουτσάκος δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Τα μυστήρια των Αθηνών. Ενώ ετοιμάζονται οι Νοταράδες να πάνε στη Χάγη και κανείς δεν ξέρει τι θα λέει το συνυποσχετικό, ο κος Μητσοτάκης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του συμβούλου ασφαλείας κου Θάνου Ντόκου που με θάρρος είπε ότι ως καθηγητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ πιστεύει ότι η διανομή, η μοιρασιά Ανατολικής Μεσογείου και Αιγαίου θα φέρει καλή γειτονία με τους Τούρκους.

Τα μυστήρια των Αθηνών. Οι ψαράδες αφήνουν νύχτα διάφορα καλούδια στην ακτή του νησιού. Αφήνουν πλέον ονόματα, οδηγίες που δίνονται για χρήματα. Όλα τα ονόματα, οικογενειακά και μη, που έχουν μπλέξει σε διάφορες δουλειές. Όλες τις δουλειές. Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Είναι στο DNA από παλιά. Αυτό δεν αλλάζει. Το εκπληκτικό είναι ότι τα μέσα που συνεργάζονται με το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι αυτά που στηρίζουν αναφανδόν την κυβέρνηση. Πως είναι δυνατόν να είναι σύμβουλος εθνικής ασφαλείας, ένας άνθρωπος που για δικούς του λόγους, επειδή το πιστεύει θέλει να διανείμουμε τα νησιά του Αιγαίου και τους φυσικούς πόρους με τους γείτονες. Δηλαδή τι πρέπει να περιμένουμε από την εξωτερική μας πολιτική, όταν κολλητοί του πρωθυπουργού είναι οι άνθρωποι του Σόρος, του ΕΛΙΑΜΕΠ, του Σημίτη, οι Ροζάκηδες, οι Ντόκοι. Ο μέσος πολίτης αναρωτιέται : γιατί ακόμη και τα δεύτερα ανίψια και τα τρίτα ξαδέλφια ασχολούνται με ΜΚΟ; Ας πούμε εφοπλιστές και εφοπλίστριες που έχουν τα καλά καράβια τους να αρμενίζουν στους μεγάλους ωκεανούς, ξαφνικά ασχολούνται με τις νάρκες στην Αφρική αλλά όχι με τους πεινασμένους στην Ελλάδα;

Όπως έλεγα χθες ο κος Ερντογάν τα έβαλε λίγο με τους Ρώσους για να βλέπουν οι Αμερικανοί και γενικά οι δυτικοί ότι είναι καλό παιδί. Φώναξε ξαφνικά κάτι για την Κριμαία και χέστηκε η φατμέ στο Γενί Τζαμί. Φοβήθηκε η Μόσχα. Μόλις τελείωσε το σόου έγινε γνωστό ότι ξαναμίλησε με τον Πούτιν και του είπε μην μπαίνεις ανάμεσα σε εμένα και τον Άσαντ. Την ίδια ώρα, ο κος Ερντογάν προωθεί περισσότερους μουσουλμάνους στην Ελλάδα και επιστρατεύει στη Θράκη μουσουλμανική οργάνωση φοιτητών για να προσεγγίσει μετανάστες. Αλλεπάλληλες οι μυστικές συναντήσεις στην Κομοτηνή, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Εστίας. Τα επεισόδια στα νησιά είναι συνδυασμένες κινήσεις της εμπροσθοφυλακής του Ερντογάν. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι στο επόμενο διάστημα θα προωθήσει χιλιάδες προσφύγων που έρχονται από Συρία προς τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη. Χαρούλες… μεγάλες για τις ΜΚΟ, το ΕΛΙΑΜΕΠ και τους συγγενείς με τα φιλανθρωπικά αισθήματα που συμμετέχουν στο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος.

Μόνος μου στο νησί, παρακολουθώ την πορεία της δερματικής λέπρας που απλώνεται παντού. Παρακολουθώ τη νύχτα τις βάρκες και τα χέρια πάνω στην άμμο που χαράσσουν ονόματα. Το μυκοβακτήριο που ανακάλυψε ο Χάνσεν, ακολουθεί δερματική και νευρική οδό και πακετάρει δηλώσεις υπέρ των τραπεζών και κατά των χιλιάδων ανθρώπων που θα χάσουν τα σπίτια τους. Άλλωστε, ο κος Στουρνάρας ταυτίζεται πλέον με τον κο Γεωργιάδη και ο κος Γεωργιάδης με τον κο Στουρνάρα. Πετούν ως γύπες και κρώζουν γύρω από τα κουφάρια των πολιτών που υπήρξαν θύματα της κρίσης. Οι τράπεζες έχουν ψυχή. Έχουν λεφτά. Οι πολίτες είναι αριθμοί. Πολύ λίγο ενδιαφέρει αν θα συρρικνωθεί το κράτος, αρκεί να κρατήσουν όλοι αυτοί οι ρυτιδιασμένοι, όλοι αυτοί οι άψυχοι τα υπάρχοντά τους ή να τα μεγαλώσουν πολύ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ