Καμμένος εγκαίνια
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Στροφή στην καριέρα του Καμμένου με την νέα έκθεση αυτοκινήτων

Πρεμιέρα και επίσημα στη νέα του επαγγελματική στροφή έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος στράφηκε πλέον στις επιχειρήσεις και από «ντίλερ» πολιτικών ιδεών, πλέον επέστρεψε στις οικογενειακές του παραδόσεις αποφασίζοντας να «βαδίσει» στα επαγγελματικά μονοπάτια του πατέρα του και να γίνει ντίλερ αυτοκινήτων.

Μετά τις εντυπωσιακές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και την απώλεια δεκάδων κιλών, ο πρώην υπουργός εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον γιο του την έκθεση αυτοκινήτων με την επωνυμία του πατέρα του, «Η. Καμμένος Α.Ε».

Η έκθεση αυτοκινήτων στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα βρίσκονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση που κάνει η οικογένεια του πρώην υπουργού μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς άνοιξε ένα μπαρ στη Βουλιαγμένη ενώ ο γιός του Ηλίας είναι μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis.

Όπως είναι γνωστό ο πατέρας του προέδρου των ΑΝΕΛ, Ηλίας Καμμένος υπήρξε σημαντικός έμπορος αυτοκινήτων τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, και είχε και αυτός την έδρα του στη Λεωφόρο Συγγρού 196.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

GALLERY

Καμμένος Πάνος έκθεση
Καμμένος Πάνος έκθεση
Καμμένος Πάνος έκθεση
Καμμένος Πάνος έκθεση
Καμμένος Πάνος έκθεση
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ