ΣΥΡΙΖΑ TV
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Στα σκαριά «ΣΥΡΙΖΑ TV» με πανελλαδική εμβέλεια

Εδώ και καιρό στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το κόμμα τους είναι ανίσχυρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λένε συνεχώς. Θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επικρατήσει πλήρως στον συγκεκριμένο τομέα, επομένως δυσκολεύει πολύ η επικοινωνία τους με τους πολίτες. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν ήταν τα αναμενόμενα.

γράφει ο Αντώνης Γκιόκας για την εφημερίδα Έθνος

Με αυτά τα δεδομένα, μαθαίνω ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσανατολίζεται στο να δημιουργήσει μέσα ενημέρωσης με ιδίους πόρους, αλλά και με την αναδιάταξη των δυνάμεων στα κομματικά Μέσα. Ενα συριζαϊκό «πουλάκι» μού «κελάηδησε» ότι εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κανάλι τοπικής εμβέλειας στην Αττική, έτσι ώστε το κόμμα να «αγοράσει» αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Αν τελικά θα καρποφορήσει η διαπραγμάτευση, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Βλέπετε, υπάρχουν και αρνητικές εισηγήσεις για το εγχείρημα, καθώς κάποιοι επιζητούν πιο προωθημένες λύσεις. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ