Πολιτική

Παπαγγελόπουλος για την κατάθεση Ράικου στην Προανακριτική: Με βρωμερά ψέματα βουλιάζει στον βούρκο


Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τα όσα κατέθεσε η Ελένη Ράικου στην Προανακριτική της Βουλής.

Την οργή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προκάλεσαν όσα κατέθεσε η εισαγγελική λειτουργός Ελένη Ράικου στην Προανακριτική της Βουλής για τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για «νέα βρωμερά ψέματα» με τα οποία η κ. Ράικου «βουλιάζει πιο βαθιά στον βούρκο».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Ράικου, καταθέτοντας το βράδυ της Τρίτης στην επιτροπή, κατονόμασε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis. Παράλληλα, κατήγγειλε «συμβόλαιο θανάτου της» καθώς και εκβιασμό που είχε δεχθεί από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η οργισμένη ανακοίνωση Παπαγγελόπουλου κατά Ράικου

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τα όσα κατέθεσε η Ελένη Ράικου.

«Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της η κ. Ράικου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της», ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Ο ίδιος προανήγγειλε ότι με την ολοκλήρωση της κατάθεσης θα ενεργήσει «όπως της αξίζει».

«Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει», κατέληξε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Η κατάθεση Ράικου στην Προανακριτική

Η κ. Ράικου, σύμφωνα με το ΑΠΕ, έκανε λόγο για εκβιασμό σε βάρος της και για αίτημα που είχε δεχτεί να «κατασκευάσει στοιχεία».

«Ο Παπαγγελόπουλος ήταν ο ορισμός της παρεμβατικότητας. Ήθελε να κατασκευάσω στοιχεία και μάρτυρες. Ήθελε πολιτικούς εδώ και τώρα», φέρεται να κατέθεσε η κ. Ράικου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Καθώς η ίδια αρνήθηκε, όπως είπε, να ενδώσει στις πιέσεις, ξεκίνησε ένα σχέδιο ηθικής εξόντωσής της και δίωξης της, ένα «συμβόλαιο θανάτου της», με αλλεπάλληλες πειθαρχικές έρευνες σε βάρος της και δημοσιεύματα που τη στοχοποιούσαν.

«Όταν του είπα πως δεν έχω στοιχεία μου είπε: Έχεις και παραέχεις. Στείλτε και θα τα βρουν οι παρακάτω. Του απάντησα ότι εγώ δεν είμαι αυτής της σχολής. Και εκείνος μου είπε “μείνε με τη σχολή σου και θα δεις τι θα πάθεις”», φέρεται να είπε η κ. Ράικου για τηλεφώνημα από τον κ. Παπαγγελόπουλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ