Πολιτική

Τα γλέντια του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη - Το τραγούδι που του αφιέρωσαν

Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβε ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών, στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κατά την επίσκεψη του βουλευτή Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα, που ανέβασε και φωτογραφία τους με φόντο το πορτρέτο του ιδρυτή της ΝΔ.

Ο Καραμανλής κινείται ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Πρώτη αυτές τις ημέρες- είχε πάει και στον Σοχό, όπως αναφέρει ο "Μικροπολιτικός" στα "ΝΕΑ" όπου συζήτησε με τοπικά στελέχη το αίτημά τους να ανεξαρτητοποιηθεί ο δήμος. Στην Πρώτη βρέθηκε με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή καθώς και με τον θείο του Αχιλλέα Καραμανλή, με πολιτικούς φίλους του από την περιοχή και κάμποσους νεοδημοκράτες που φρόντισαν να τον επισκεφθούν.

Ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη εθεάθη σε φάση χαλαρής οινοποσίας μετά μεζέδων σε ταβέρνα στην Άνω Πόλη. Σύμφωνα με τον "Μικροπολιτικό", το γλέντησε για τα καλά: τραγουδούσε δυνατά όλα τα τραγούδια που έπαιξαν οι μουσικοί, έκανε αφιερώσεις και πλάκες και μίλησε με όλο το μαγαζί. Και εκεί ήταν ο Ανδρέας Κουτσούμπας, αλλά και ο Γιάννης Βαληνάκης. Το άλλο γλέντι του Καραμανλή έγινε στα Λαδάδικα επίσης με live μουσική, αλλά σε πίστα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι και γερός χιουμορίστας γιατί αφιέρωσε στον πρώην πρωθυπουργό το τραγούδι του Δήμου Μούτση "Δεν λες κουβέντα".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ