Πολιτική

Συνάντηση ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης με Σαλβίνι (βίντεο)

Μια συνάντηση πολύ σημαντική έγινε σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο ανάμεσα στον Ιταλό πρώην υπουργό, Ματτέο Σαλβίνι, και στον….. ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκο.

Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν μια συνάντηση γνωριμίας στις Βρυξέλλες και κανόνισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για πολύ σύντομα, όπου θα συζητηθούν εκτενέστερα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

https://youtu.be/o7k2wWitG2s

Άλλωστε ο Κ.Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλά με εξαιρετικά θερμά λόγια για τον Ιταλό πολιτικό κι από ό,τι φαίνεται η εκτίμηση είναι αμφίδρομη, αναφέρει το voicenews.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/1655071301284221/

Δείτε βίντεο από την συνάντηση Φράγκου-Σαλβίνι:

https://twitter.com/apokalyptikodel/status/1201838791960469506

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/919927868389658/

Στα 2-3 λεπτά όπου ο Εμ. Φράγκος μίλησε με τον Ιταλό πολιτικό, συζήτησαν διάφορα θέματα. Στην Ελληνική Λύση τηρούν σιγή ιχθύος και αρνήθηκαν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Ο Ματτέο Σαλβίνι είναι από τους πρώτους πολιτικούς στην Ευρώπη που τόλμησαν να πουν την αλήθεια για την λαθροεισβολή και έκλεισε τα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας, αποδεικνύοντας ότι ψεύδονται όσοι λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε τα νησιά μας.

Από την άλλη, ο κ. Φράγκος έχει αποδείξει ότι μάχεται στην ευρωβουλή για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων κάνοντας παρεμβάσεις τόσο για το λαθρομεταναστευτικό όσο και για τις τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελληνική Λύση έχει κοινές απόψεις με τη Λέγκα τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στην στάση κατά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που κάνουν δουλεμπόριο και ο Ιταλός πρώην υπουργός εσωτερικών έχει αποδείξει ότι τέτοιες πολιτικές είναι 100% εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές παρά τον πόλεμο του συστήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ