Πολιτική

Ταγιάνι: «Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα στο μεταναστευτικό»

«Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ.

«Θα είναι ολέθριο λάθος και τεράστια καταστροφή τόσο για τη Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», πρόσθεσε. «Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», υπογράμμισε ο κ. Ταγιάνι.

Ο κ. Ταγιάνι επισήμανε επίσης, ότι πρέπει να αλλάξει ο Κανονισμός του Δουβλίνου, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «η Τουρκία επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό».

«Θα πρέπει να το σταματήσουμε», προσέθεσε. «Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», δήλωσε ακόμη ο κ. Ταγιάνι.

Όσο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο Ιταλός πολιτικός ανέφερε ότι θα υπάρξει στήριξη και τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος, όπως και η μείωση της φορολογίας, για την ανάπτυξη. «Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι σημαντικός για το ΕΛΚ», σημείωσε ο κ. Ταγιάνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...