Πολιτική

Παναγιωτόπουλος-Τζανακόπουλος: Τσακώθηκαν ζωντανά σε εκπομπή και κόπηκε η μετάδοση-Βίντεο

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο της Νέας Δημοκρατίας, ζωντανά σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του πρώην υπουργού της ΝΔ στην «ουσιαστική εξωτερική πολιτική (σ.σ. της κυβέρνησης) χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα δώσει όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα»

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του πρώην υπουργού της ΝΔ στην «ουσιαστική εξωτερική πολιτική (σ.σ. της κυβέρνησης) χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα δώσει όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα».

«Ντροπή» ήταν η απάντηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει «για να μη βάλουμε και τις Πρέσπες».

Σε συνέχεια, ο Δ. Τζανακόπουλoς χρησιμοποίησε τη λέξη «θέατρο», με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».

«Είμαστε προδότες;»

«Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;» ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει «θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε από Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελόδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων».

«Συμμαζευτείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα» συνέχισε με ένταση ο κ. Τζανακόπουλος, με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει «καλά, δεν ντρέπεστε;».

https://youtu.be/6x6SSMXGGxA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ