Πολιτική

Βίντεο ντοκουμέντο: Η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στον Άγιο Δημήτριο - "Καυτό" Φθινόπωρο ενόψει - ΝΔ: "Δεν φοβόμαστε"

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης αγνώστων στα γραφεία της ΝΔ στον Άγιο Δημήτριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και πιθανώς σηματοδοτεί την έναρξη του "καυτού" Φθινοπώρου με κλιμάκωση από την πλευρά των κουκουλοφόρων-αντιεξουσιαστών.

Η εκκαθάριση των Εξαρχείων και της ΑΣΟΕ, τα σχέδια για τις καταλήψεις, η κατάργηση του ασύλου και γενικώς τα πλάνα της ΝΔ για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και του δυναμικού περιορισμού της ανομίας δεν έχουν "κάτσει" καλά στους αναρχικούς.

Το μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελεί την αρχή μιας πρωτοφανούς πίεσης με κλιμάκωση αυτού του είδους των επιθέσεων και ακόμα και "αναβάθμιση" της βίας από τους αντιεξουσιαστές. Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να είναι έτοιμη - και φαίνεται πως είναι - να κάνει συλλήψεις.

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ΣΚΑΪ φαίνονται δύο άτομα να πετούν πέτρες στα γραφεία του κόμματος, ενώ το μόνο που τους σταμάτησε ήταν ένα ΙΧ που την ώρα που πραγματοποιούσαν την επίθεση πέρασε από μπροστά τους. Εκείνοι πετούσαν απτόητοι πέτρες, ωστόσο στιγμές αργότερα τράπηκαν σε φυγή με δύο μοτοσυκλέτες.

Μάλιστα το μπαράζ επιθέσεων κατά γραφείων της ΝΔ έκανε και το κυβερνών κόμμα να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις επιθέσεις:

«Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

https://www.youtube.com/watch?v=dlRyLjDLbTc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ