Πολιτική

Τσιγαρίλα και...κλειδωμένες πόρτες- Τι βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου

Μόλις παρέλαβε τα κλειδιά στο Μέγαρο Μαξίμο ο νέος πρωθυποουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και «τσιγαρίλα», σύμφωνα μεδημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι για τις κλειδωμένες πόρτες χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία.

Ο νέος πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι πέραν του ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους, όπως το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.

Πάντως, όταν όλα θα είναι έτοιμα, η έδρα της νέας κυβέρνησης θα «μετακομίσει» από το Μαξίμου στο κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βασιλίσσης Σοφίας. Το Μαξίμου θα γίνει κάτι σαν μουσειακό κτήριο και εκεί θα γίνονται μόνο οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθλητισμός 0

«Μαύρη Πέμπτη» γράφουν οι Ισπανοί μετά τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό τους - Ο Αντετοκούνμπο σε τρομακτική φόρμα, αποθεώνεται από τη FIBA

Η ιστορική ήττα της Ισπανίας από την Ελλάδα στο Eurobasket 2025 σηματοδοτεί το τέλος μιας κυρίαρχης εποχής για το...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δύο Τούρκοι “τρομοκράτες” θα αιματοκυλούσαν χριστιανικό Φεστιβάλ στην Ιταλία - Συνελήφθησαν από την αστυνομία με βαρύ οπλοστάσιο

Ανακοίνωση Μελόνι για το σοβαρό περιστατικό - Μετά την τουρκική μαφία που αλωνίζει την Ευρώπη έχουμε και την τουρκική...