Πολιτική

Θανάσης Νασίκας: Στον Εισαγγελέα Λάρισας ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Έπειτα από την σκληρή κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώτου σε σταυρούς στη Λάρισα, Θανάση Νασίκα, ο τελευταίος, μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο πρώτος σε σταυρούς με το κόμμα Ελληνική Λύση στη Λάρισα και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, Θανάσης Νασίκας. Λίγο μετά τις 14:00, την Τρίτη, μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.

«Είμαι κρατούμενος. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει μία διαδικασία. Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική και εγώ θα υποβάλω το απόγευμα μήνυση κατά του κ. Βελόπουλου» δήλωσε στο onlarissa.gr ο κ. Νασίκας, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό σύλληψης του κ. Νασίκα σημειώθηκε ύστερα από σκληρή κόντρα που ξέσπασε με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε μήνυση για απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στα άκρα οδηγήθηκε η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Βελόπουλο και Νασίκα, όταν ο τελευταίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «άφιλο και ανέντιμο», τονίζοντας ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωσή του πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας για τον εαυτό του.

Πηγή: Onlarissa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ