Πολιτική

Ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων καλεί σε πανστρατιά όλους τους μετανάστες: Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς χαθήκαμε (βίντεο)


Φανατικός υποστηρικτής του Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναίμ Ελγαντούρ. Ο κ. Ελγαντούρ εμφανίστηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνταγμα 5 Ιουλίου 2019, όπου και απήυθυνε κάλεσμα προς όλους τους Μουσουλμάνους μετανάστες να ψηφίσουν Τσίπρα με «καρδιά και ψυχή» για να μην βγει η Δεξιά.

«Ηρθαμε σήμερα όλοι εδώ για να μάθουνε οι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν ότι όλοι μαζί πρέπει την Κυριακή να πάμε όλοι να ψηφίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Να μην αφήσουμε τη Δεξιά να ξανάρθει στην επιφάνεια. Από τις δηλώσεις που κάνουν οι δεξιοί ότι θα κόψουν αυτό, θα κόψουν εκείνο... θα κόψουν στην Παιδεία, θα κόψουν την Πρόνοια από τα νοσοκομεία. Ο φτωχός δεν θα μπορεί να πάει τσάμπα στο νοσοκομείο. Αυτό είναι τραγικό. Η Ελλάδα έχει πολλούς φτωχούς. Δεν έχουν όλοι τα λεφτά για να πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Γιαυτό είμαστε όλοι εδώ, με την καρδιά μας, με την ψυχή μας, να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα.», δήλωσε ο κ. Ελγαντούρ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ελγαντούρ είχε δηλώσει την υποστήριξή του στον Τούρκο πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν καθώς «προσευχόταν για την επιτυχία του» στις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018.

Mουσουλμάνοι υπερ Τσίπρα

Θα ψηφίσουμε όλοι #Τσίπρα για να μην βγει η Δεξιά" δηλώνει ο Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, κ. Ναΐμ Ελγαντούρ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνταγμα 5 Ιουλίου 2019.

Gepostet von November DELTA am Samstag, 6. Juli 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ