Πολιτική

Παραίτηση Τσίπρα και εθνικές εκλογές ζήτησε ο Μητσοτάκης! (βίντεο)


Αμέσως μετά τα πρώτα επίσημα στοιχεία για τις εκλογές 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις και έστειλε μήνυμα σε όλους, ενώ ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού.

«Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες, να βάλω τη χώρα σε μία πιο αισιόδοξη εποχή», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε «οι πολίτες απαιτούν αλλαγή. Θα εργαστώ σκληρά γι’ αυτή την αλλαγή. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει την ευθύνη του. Πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές«.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο λόγος τους πολίτες
«Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Κυριακής αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά. «Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και θέλω να ευχαριστήσω τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν αυτή την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ζωντανά η δήλωσή μου για τις Ευρωεκλογές. #εκλογές2019

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 26. Mai 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ