Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο υποψήφιος με το φτυάρι που υπόσχεται ότι «αυτήν την Ευρώπη θα τη θάψω» (βίντεο)


Τις επαγγελματικές ικανότητές του ως νεκροθάφτης, ώστε να «θάψει» το τρέχον πρόσωπο της Ευρώπης αποφάσισε να επιστρατεύσει ένας υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές, της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ιωάννης Γκουσμπουνάρης, ήθελε -και το έκανε- να στείλει το δικό του… άκρως ξεχωριστό προεκλογικό μήνυμά του στους πολίτες της χώρας, ώστε να του το ρίξουν δαγκωτό.

Ο «εκλεκτός» του Πάνου Καμμένου φόρεσε την επαγγελματική του αμφίεση, πήρε στα χέρια του το φτυάρι, στήθηκε έξω από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών και άρχισε να αναλύει τις προγραμματικές του δεσμεύσεις.

Αφού αρχικά θυμήθηκε τους Κωνσταντίνο Καραμανλή, Ζισκάρ Ντεστέν και Ανδρέα Παπανδρέου (με αυτήν τη σειρά) και τον τρόπο που οραματίστηκαν την Ε.Ε., στη συνέχεια εξαπέλυσε βέλη εναντίον της «γερμανικής Ευρώπης» της Άνγκελα Μέρκελ και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Στο τέλος έριξε και το σύνθημα: «Αυτήν την Ευρώπη θα τη θάψω».

Ίσως επίσης εμπνευσμένο να ήταν και το σύνθημα «Γκουσμπουνάρης μέχρι θανάτου…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...